ABOUT

In 2018 opende SAARBARBAARS vol enthousiasme haar eigen atelier in het bruisende hart van Breda. Met een kristalheldere missie voor ogen: pure ambacht en echt leer een ereplek geven in de snel veranderende fast fashion wereld. En zo ontstond het eerste ontwerp: de Roll Up. Een tas die op een speelse manier de nieuwste trends omtovert tot high-fashion statements.

 

Vanaf het begin heeft het merk altijd de focus gehad op de verbinding met het lichaam. De Roll Up vindt zijn inspiratie in de legendarische papieren tasjes van diverse fastfood ketens. Slim ontworpen om in te spelen op onze behoefte aan gemak en snelheid, een absolute must in onze westerse samenleving. Met zijn innovatieve design behoudt deze tas zijn eenvoud, waarbij het lichaam en de tas één worden en de tas zelfs als accessoire fungeert. Het is als streetwear verpakt in een luxueus jasje, een perfecte samensmelting van stijl en functionaliteit.

 

Tegenwoordig biedt SAARBARBAARS een breed scala aan collecties, variërend van de tijdloze Black Collection tot exclusieve limited editions. Elke tas wordt met de hand gemaakt, waarbij de unieke identiteit van het ontwerp tot aan het eindproduct volledig tot uiting komt.


 

SAARBARBAARS is een ware pionier die de norm uitdaagt en een moderne, rauwe twist biedt. Sarah streeft naar pure authenticiteit in onze samenleving en daagt jongvolwassenen uit om hun individualiteit te laten stralen. Het merk omarmt uniseks design en is er voor zowel mannen als vrouwen. SAARBARBAARS creëert accessoires die mensen beschouwen als een verlengstuk van hun eigen lichaam, waarbij de verbinding tussen lichaam en tas van groot belang is. Want wij geloven dat alleen door onze eigen weg te vinden, voorbij de grenzen die de samenleving stelt, we kunnen groeien en verbeteren.

 

Durf jij het aan? Laat je meeslepen en ontdek de geweldige wereld van SAARBARBAARS!