FAQ's

 

Wat maakt jullie leren tassen uniek?

 

Onze tassen worden met de hand gemaakt door vakmensen met jarenlange ervaring. Van het design tot aan het eindproduct. Elk stuk is uniek en straalt vakmanschap uit.

Welke soorten leer gebruiken jullie?

We gebruiken  verschillende soorten leer, afhankelijk van het ontwerp van de tas. De vaste collectie bestaat voornamelijk uit rundleer. Hiervoor gebruiken wij volnerfleer. Deze is sterk, het meest duurzaam en heeft karakter door de natuurlijk structuur in het leer.  Elk type leer heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling.

Hoe kan ik mijn tas het beste onderhouden?

We bieden gedetailleerde verzorgingstips voor onze leren tassen om ervoor te zorgen dat ze er jarenlang als nieuw uitzien. Dit omvat advies over reiniging, bescherming en opslag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zijn jullie tassen veganistisch?

Onze tassen zijn gemaakt van echt leer en dus niet veganistisch. We hechten echter veel waarde aan ethische praktijken en gebruiken geen materialen die op dubieuze wijze zijn verkregen. Lees hier meer over onze visie.

 

Bieden  jullie op maat gemaakte tassen aan?  

 

Nee, wij bieden geen op maat gemaakte tassen aan, maar we hebben wel een diverse selectie van stijlen en kleuren om uit te kiezen. Shop hier onze collectie. 

 

Wat is jullie retourbeleid? 

Binnen 14 dagen. Lees onze algemene voorwaarden voor gedetailleerde informatie over het retourneren van producten. 

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

De levertijd varieert afhankelijk van je locatie en product.
Gemiddeld heb je je tas tussen de 3 en 5 werkdagen binnen. Neem contact op met onze klantenservice voor specifieke verzendinformatie.

 

 

Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via sarahboeren@gmail.com. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen te antwoorden.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen nadat ik deze heb geplaatst? 

 

Neem zo snel mogelijk contact op via het contactformulier op onze website of via sarahboeren@gmail.com. We doen ons best om aan je verzoek te voldoen. 

 

Zijn jullie tassen milieuvriendelijk? 

 

We streven naar duurzaamheid en verminderen verspilling waar mogelijk. Onze tassen worden met zorg vervaardigd, met oog voor zowel kwaliteit als milieu.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.