HART VOOR PURE AMBACHT

Naast het opbouwen van haar eigen merk, vindt Sarah het van groot belang om haar kennis te delen en anderen te inspireren. Ze geeft les om nieuwe professionals te helpen hun eigen stem te vinden en moedigt hen aan om zich persoonlijk te ontwikkelen. Sarah begrijpt dat deze ontwikkeling essentieel is voor succes in de creatieve industrie, omdat ze het zelf aan den lijve heeft ondervonden.

 

 

Als lid van de beroepenveldcommissie voor Arts & Crafts binnen de Willem de Kooning Academie, draagt Sarah ook bij aan het waarborgen van kwaliteit in het werkveld. Haar expertise en vaardigheden worden zeer gewaardeerd binnen deze commissie. Bovendien is ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat ze voortdurend voorop kan lopen in de bruisende industrie.WERKEN MET LEER - ONZE VISIE

Bij SAARBARBAARS hebben we een verfrissende kijk op leer, die verder reikt dan de traditionele opvattingen. We omarmen leer als een waardevol restproduct van de vleesindustrie en benadrukken het als een duurzaam en hoogwaardig materiaal met een positieve impact op de wereld.

 

Onze visie is om leer te herdefiniëren, weg van het negatieve imago dat het ooit had, naar een bewuste keuze voor stijl en duurzaamheid. Door het gebruik van leer dat anders verspild zou worden, verminderen we afval en belasting van het milieu, terwijl we tegelijkertijd producten van ongeëvenaarde kwaliteit creëren. Daarnaast worden onze limited editions samengesteld door stukken restleer van verschillende erkende handelaren. Leer is van nature duurzaam, gaat jarenlang mee en ontwikkelt een uniek karakter met de tijd, wat resulteert in minder behoefte aan frequente vervangingen en minder productieafval.

 

Bij SAARBARBAARS zien we leer als een symbool van onze toewijding aan een meer verantwoorde en milieuvriendelijke benadering van mode en lifestyle. We nodigen je uit om onze collecties te verkennen, waarbij we de visie van leer als duurzaamheid en tijdloze schoonheid omarmen. Daarom dragen wij bij aan een wereld waarin leer wordt gevierd om zijn ecologische verantwoordelijkheid en onbetwiste allure.