Het verhaal achter het merk

Bij SAARBARBAARS wordt vakmanschap, stijl en duurzaamheid samen gebracht in onze collectie handgemaakte leren tassen. SAARBARBAARS is niet de enige zaak waarin creativiteit en ambacht uitgeoefend wordt. In de Sint Annastraat zitten veel creatieve kleine ondernemers die met hun passie en ambacht de Sint Annastraat het leukste straatje van Breda maken. In het atelier worden alle tassen ontworpen en gemaakt door Sarah Boeren. De designs kenmerken zich met een tijdloze en unieke urban stijl. Ons atelier in Breda is een mix van creativiteit, waar elke leren tas een eigen karakter heeft. 

 

Onze handgemaakte tassen zijn gemaakt van echt Leer, een duurzaam materiaal dat lange tijd mee gaat. Leer krijgt als restproduct een mooie plek in de ambacht waar de meest luxe tassen van gemaakt kunnen worden. Het leer wordt zorgvuldig uitgezocht, we vinden het belangrijk om te weten waar ons materiaal vandaan komt en hoe wij deze het beste kunnen verwerken. Ieder stuk leer is anders, en wordt beoordeeld op kwaliteit.  Ook in het atelier zorgen we ervoor dat het leer optimaal gebruikt wordt. Zo maken we van al onze restanten leuke accessoires zoals kleine tasjes, etuis, pasjeshouders en leuke sleutelhangers. Alles wat niet gebruikt meer kan worden wordt gebruikt als testmateriaal. In het atelier vind je verschillende designs als  leren schoudertassen, handtassen, fanny's en rugzakken. Wij zijn constant bezig met het verbeteren en maken van nieuwe collecties. De focus ligt op de ambacht en kwaliteit behouden. Iedere tas wordt met de hand gemaakt en heeft een eigen identiteit.

 

De tassen van SAARBARBAARS zijn voor mensen die houden van streetwear in een luxe uitvoering. Een mix van gemak en modieus design. Bij SAARBARBAARS geloven we in de kracht van het individu. Daarom bieden we een reeks tassen die aansluiten bij diverse levensstijlen en persoonlijkheden. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle accessoire voor je dagelijkse outfit of een uniek stuk voor speciale gelegenheden. Onze tassen zijn niet alleen functioneel, ze zijn een verlengstuk van je persoonlijkheid. SAARBARBAARS wilt mensen uitdagen om zichzelf volledig te uiten in de kleding die zij dragen.

 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt onze collectie komen bewonderen in ons atelier in de Sint Annastraat in Breda. Ons atelier is niet alleen een plaats waar de tassen gekocht kunnen worden, je krijgt hier gelijk een kijkje achter de schermen hoe de tassen worden vervaardigd.  Daarnaast adviseren je graag welke tas het beste past bij jouw wensen. Zien wij jou daar?  Controleer van te voren de openingstijden via onze website of social media. 

 

Durf jij je te onderscheiden van de rest?